Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Tasar başkaca yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken içtima noktaları gibi dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler ortada, katı alım koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde sorunlenmiş çelik ve güçlü bulunur.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı baplara maruz isimdir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına için belirli yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) belli başlı durumlara bakarak TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri bâtınermektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Dizayn olarak tefavüt göstermekle müşterek müşterek özellikleri, dayanıklı ve oturaklı mimarida olmalarıdır. Standart iç kapılara nazaran farklı bir yararlanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Yangına dayanıklı müstacel çıkış kapıları, standart baplara gereğince daha pahalı evet. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den başlangıçlayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın bapları; son nokta sağlam ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonra yaşam alanlarında Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul namına mekân bulur. Hak bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında bapnın göstermiş olduğu performansa denetlemelarak testi yapan oturmuşş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Projeye en akla yatkın Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı doğru suhuletle açılan ve kargaşa grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu durum sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page